Świąteczny catering – zamów już dziś!

Zamów przepyszne dania świąteczne. Zobacz Menu i Ceny.

Lublin i okolice – zapraszamy!

ZAMÓW PRZEPYSZNE DANIA ŚWIĄTECZNE I POŚWIĘĆ CZAS WYŁĄCZNIE BLISKIM! GWARANTUJEMY NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ POTRAW.

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 18 GRUDNIA 2023. ODBIÓR DAŃ W DNIU 23 GRUDNIA 2023.

Świąteczne menu cateringowe

Na gorąco

  • barszcz czerwony z uszkami 35 PLN/1 l
  • zupa grzybowa 55 PLN/1 l
  • pierogi z kapustą i grzybami 30 PLN/kg
  • pierogi z serem 30 PLN/kg
  • pierogi z mięsem wieprzowym 35 PLN/kg
  • kapusta wigilijna/grzyby 40 PLN/kg
  • filet z karpia (4 porcje) 100 PLN
  • kapusta z grochem – 30 PLN/kg
  • ćwikła z chrzanem 15 PLN/0,3kg
  • racuchy 3 PLN/szt

Na zimno

  • śledź po staropolsku/jabłko/cebula 30 zł/0,5 kg (półmisek)
  • śledź po meksykańsku 30 zł/0,5 kg (półmisek)
  • ryba po grecku 50 zł/0,5 kg (półmisek)
  • tradycyjna sałatka jarzynowa 30 zł/0,5 kg (półmisek)
  • sałatka śledziowa 39 zł/0,5 kg (półmisek)
  • dzwonko z karpia – 13 zł/100 gram
  • pstrąg pieczony (około 300 gr) – 30 zł
  • karp w galarecie (dzwonki 3 porcje na półmisek) – 45 zł

Na słodko

  • sernik – 35 zł/0,5 kg
  • szarlotka – 25 zł/0,5kg
  • strucla makowa – 20 zł/0,5 kg

Pieczyste

  • karczek pieczony -100 zł/kg
  • schab pieczony – 100 zł/kg
  • pasztet wieprzowy domowy – 90 zł/kg
  • pieczona pierś z indyka – 110 zł/kg

W słoiku

  • powidła śliwkowe – 30 zł/0,3l
  • ogórki kiszone – 15 zł/0,9l
  • dżem z czarnej/czerwonej porzeczki – 15 zł
  • śliwki w occie – 25 zł/0,9l
  • dżem porzeczkowy – 30 zł/0,3l

Hotel nad Jeziorem z Restauracją
Hotel Nad Jeziorem
Hotel nad Jeziorem z Restauracją

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI W SPRAWIE ZAMÓWIENIA: TEL. 15 87 22 880, KOM. 601 636 800